Brand, regn och bara fräsning

Börjar ju inte så bra i kväll då! Brand på verket, regn från himmeln, alltså absolut alla odds mot oss. Så idag blev det inget att lägga, bara fräsa ett par timmar. Självklart ösregnade det när vi satte ut bommarna! Genomsur på nolltid,,, blääää! Nåväl man torkar väl. Kalle var vänlig och fixade värmande kaffe och äppelpaj, så blev man glad igen😂

Något som jag lagt märke till både nu och tidigare men inte skrivit mycket om är tosiga omkörningar. Så fort det blir tvåfiligt vill många trycka på gasen och köra om, fast vi är i ett arbetsområde. De kör inte om lotsen (tidsfråga) men de försöker gärna köra om de bilar som kör lite saktare. Det kan bli ganska farligt, återigen eftersom de inte vet hur det ser ut i arbetsområdet, troligen har de också redan glömt bort att de är i ett sådant! Vi var ute för det idag, en bilist körde om och lotsen saktade in, arbetare på vägen och samtidigt blev det enfiligt. Så där blev den stående i spärrområdet för ingen släppte in den. Då tycker jag personligen, att vederbörande kan stå där tills hjulen trillar av😡

I morgon natt får jag låna en kollega, eftersom den jag vanligtvis har med mej har den dåliga smaken att vilja fira sin högtidsdag med sin sambo på annan ort! HEEEEEEJ CILLA 😍 och stort GRATTIS TILL ALEXZANDRA😍

Co-Worker Cilla
😂😍💐🥂🍾 var f-n e tårtan????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s