Från Nybro direkt till Huseby,,,,,, hejåhåååå

Efter en väldigt lugn natt med omledning packar vi bommarna och drar ner till Huseby Bruk, utanför Växjö.

Ut med bommarna och kör igång direkt. Väldigt smal väg som ska fräsas, lagom med trafik och här är riktigt vackert, trots regn hängande över oss.

Som vanligt när man står vakt så undrar man hur lång tid det tar innan någon ”elaking” kommer och häver ur sej en massa skit,,,,, det tog inte lång tid vill jag lova.😡 Äckliga människor det finns. Nu var det min kollega som blev drabbad, hon hade precis ställt sej på sitt pass och så kommer då detta ”lowlife” och bara spottar ur sej en jävla massa könsord och annat äckligt. Aaah men vad fa-an är det för fel på folk???? Det är fan inte lätt att göra sitt jobb efter en sån runda med tårarna rinnande ner för kinderna. Så,,,, äldre svenska gubbe med stor glappkäft,,, kom gärna och gör det när jag står där. Jag tänker inte vara vänlig mot dej 😡

Numera har vi också,,, enligt kvinnlig bilist som körde förbi bommen och blev stoppad av manlig vakt,,,, en ”alfahanne” i vaktstyrkan. Undrar om hon själv vet vad en alfahanne är??? Så sträck på dej Kalle,,, nyutnämnd ledare för vaktstyrkan!!! Så j-a underbart😀 Undrar vad som händer härnäst?

Och så avslutar vi med den yngre mannen som körde förbi bommen, när vi frågar varför så tycker han helt enkelt att man inte kan stänga av en väg en hel dag och så hade han ju för allt i världen jävligt bråttom.

Busskurer är roliga med oväntade detaljer😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s