Upp fem ut halv 6

Och ute var det dimmigt som fasen, inte så roligt kanske men det blev mycket bättre under dagen. Solen tog sej sakta men säkert igenom dimman och det blev åter en varm härlig dag.

På en del ställen, där vi varit tvungna att sätta upp bommarna, har det varit väldigt smalt,,,,,, hur kul är det att försöka vända med en stor izuzu till lotsbil där då!!! Kan lova att vi har fått träna armmusklerna idag. 😂

Vi har haft lite tråkiga bilister idag, bland annat en busschaufför som förmodligen är arbetslös i morgon. Undrar varför vissa människor är så elaka och kan häva ur sej så mycket otidigheter? Telekontakt med bussbolag som lovade att återkoppla.

Sen har vi jag-ska-bara-människorna,,,som bara ska in på nästa väg utan den minsta tanke på att det faktiskt kommer en hel karavan med bilar från andra hållet i hans körbana. Och så har de mage att bli förbannade. Det är helt klart bättre när vi inte har några ”blåvägar”! Så i morgon blir det lugnt, tack och lov!

Vi var klara vid 18-tiden, in och tankade och sedan kunde vi ta husbilen en liten runda för att kolla in omgivningarna,,,, här är verkligen vackert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s