Första kyliga morgonen

Plus 5 grader, hösten smyger sej allt närmre. Snart dags för vinteroverall, i alla fall klockan 5 på morgonkvisten😂

Här är som sagt väldigt smalt,,, så Goe-Nore har kommit på att om man flyttar ön lite längre ifrån bommen så kan både bussar och lastbilar ta sej igenom lättare. Jag trodde först att det skulle bli svårt eftersom vanliga bilister då kunde slinka emellan och köra mot rött ljus,,,,, men det var fel. Det har fungerat väldigt bra,, åtminstone här!

Nu är vi inne på sista biten. Tycker det har gått lysande här😀

Stoppade en bil som kom i nylägget, han körde taktiken, anfall e bästa försvar😀 så när han gapat färdigt talade jag lugnt om för honom att det gick bra att köra ut på min körbana, efter min kö passerat honom och att det stod en läggare runt kurvan… Gissa om han blev snopen,, han bad om ursäkt och jag körde vidare. Tror han fick sej en tankeställare😀

Så nu har jag landat hemma och blev mött av mina katter som tyckte att jag minsann kunde släppa in dom och ge dem lite käk,,, aaah, härligt att vara hemma igen!

Ha en bra helg alla!

Passerar ni Grimslöv då ska ni inte missa detta stället,,,, fantastisk husmanskost och trevlig personal😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s