Japp,,,, då kör vi

Det går snabbt mot höst och man får vara glad åt att det är lagom väder, 10 grader, så länge som möjligt fast det är förstås nattsvart ute så tidigt på morgonen.Vart tog de härliga sommarnätterna vägen?

05, Bredhult, utanför Växjö. Ut med bommarna som idag står alldeles förträffligt, tycker jag då 😀 gott om plats att vända och synliga en bra bit. Precis som jag vill ha det men som det sällan blir. Bara att vända och köra direkt!

Så ja, efter endast 2 timmar är bommen påkörd och ingen har sett nåt och ingen har sagt nåt, så klart 😔 Hur svårt ska det vara att stanna när det lyser rött???? Jag bara undrar. Självklart så fungerar bommen felfritt, tack och lov!

Nu blev det också lite konstigt när en herre från Trafikverket, passerade genom området. Om inte ens Ni på Trafikverket vet hur man följer en lotsbil, blir jag orolig😔 Så även om det står rekommenderat 30, så är det ju bara en rekommendation. Eller har fel? Nope!!!

Och så blev den stackars bommen misshandlad igen,,,,, och den klarade även denna gången. Ingen gav sej tillkänna så klart,vi har våra misstankar men inga bevis. Tycker det är så sorgligt att bara skita i att man kört på någon annans egendom och låtsas som att inget har hänt. Hade velat ha en kamera på bommen.

Så nu har vi avslutat dagen och käkat kvällsmat. Trött och ganska nöjd med dagen trots allt! Kvällsfika och sen sova 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s