Vi vet aldrig vad vi kan mötas av

Nu ikväll hade vi en incident med en bilist som körde förbi kön vid bommen, jag kom med min kö från andra hållet. Vi hade bara en körbana, vilket gjorde att jag alltså mötte honom. Personal vid bommen försökte stoppa framfarten och det försökte även jag göra. Till sist fick vakt nummer 3 stopp på honom. I den bilen satt en äldre man, som naturligtvis inte skulle ha kört över huvud taget. Sådana situationer händer tack och lov sällan. Rädslan gör att man handlar instinktivt, man blir arg för att man blir rädd för vi ser ju hur illa det kan sluta. Vi var 3 kollegor på 3 olika positioner som försökte stoppa. Den 3:e vakten fick stopp på framfarten. I bilen sitter en äldre man som varit på begravning och han skulle givetvis inte framfört ett fordon med tanke på hans mående. Jag är så imponerad av vaktens samtal med mannen, vilken jag hörde. Att så snabbt få grepp om situationen och kunna tillrättavisa och trösta samtidigt,,, utan att öka på hans redan dåliga mående. Med tillsägelse att köra försiktigare och direkt hem och ställa bilen, tackade mannen och lade sej sist i nästa lotskö.

Tidigare under dagen hade vi en buss som körde in i bommen, han stannade natuligtvis inte. Uppmärksam kollega rapporterar att rutan är spräckt. Senare återkommer bussen!

Under dagen har jag också fått samtal från The Big Boss, vi väntas ”finbesök” nästa vecka. Vad trevligt, ni är sååå välkomna😀 Det blir spännande!

Annars har dagen flutit på ganska bra, tycker jag, fast det tycker nog inte Håkan som har fått reparera maskin 😂 och Robbin,,, tack för godiset!

Nu packar vi ihop den här veckan och drar hemåt! Ser fram emot nästa vecka! Trevlig helg alla

Någonstans i Småland 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s