Söndag och mot sista veckan i Vrigstad

Typiskt att det ska regna, vi som ska byta ut den ena bommens arm. Då helt plötsligt ”glimmar” man till och kommer på att vi kan ju faktiskt använda oss av husbilens jalusi. Det blev kanonbra och vi slapp bli dränkta.

Måndag morgon och inget regn. Dimman låg dock ganska tät på vissa ställen. Krispigt och härligt! Allting på plats, dags för dagens jobbsträcka. Ca 4 km. En ”blåväg” mitt i alltihopa! Det har fungerat alldeles lysande idag, bommarna har klarat dagen och den nya ”armen” har verkligen visat sej från sin ljusa sida. Klädd med reflexer, tror att bilisterna uppfattade den som mera solid. Kanske därför den klarat dagen 😀

Det är så himla kul att jobba när precis allt fungerar som det ska. Vi var alla rörande överens om detta! Dessa dagar är få och mycket uppskattade. Så nu är allt klart inför morgondagen, dags för nattvila och jag ser med spänning fram emot morgondagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s