Från Blomstermåla till Norrköping igen

I gårkväll när vi körde ner till Blomstermåla stod där plötsligt en stor vacker kronhjort mitt på vägen. Glad för min ljusramp! Idag stod han åter igen på samma ställe. Fick veva ner rutan och skrämma honom lite för att han skulle flytta på sej. Helt otroligt!

I Blomstermåla skulle de göra vid en trottoar, precis vid en trevägskorsning. Ganska mycket trafik där och folk är bara för roliga😂😂😂 det var utsatt sergeanter som avspärrning och skydd för arbetarna. Tror ni inte att en del bilister tyckte att de skulle köra där? Bara runda däckbufferten och så in mellan sergeanterna! Intressant,,,,, vet inte annars hur man skulle skyltat. Vi fick flytta lite på den ene vaktens position lite och sen fungerade det bättre!

Det är konstigt egentligen, vilken skillnad det är på folk på olika ställen. Här har varit så mycket trevliga människor som vinkat, ler och stannar till så vi kan byta ett par ord. Mycket trevligt!

När vi var klara för dagen bar det åter iväg mot Norrköping. Stannade i Söderköping för att laga lite mat. Bra med eget kök med sej 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s