Ska man eller ska man inte….

Bli utskälld idag??? NOPE😍

Blåst och lite regn, lite sol och trevliga människor,,, tänk vad det kan skilja. Vi har varit indelade i två team idag. Förstod att det andra teamet hade det, minst sagt lite tufft. Tack och lov fick vi andra den lugna biten men fick börja lite tidigare istället.

Det har varit fullt ös på allt och alla, stensättare, vi, folk som fixat med belysning, jämnat till och fått så mycket som möjligt färdigt för att asfaltera den sista biten i morgon. Jag har fått reda på hur man gör de här rutorna i refuger i cementen 😂 ser ut som en stor brödkavel med mönster i. Man lär sej alltid nått nytt varje dag.

Det kommer att bli jättefint när allt är färdigt och det känns bra att ha fått vara en del av detta.

Alltid kul när man hittar lite udda grejor 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s