Sista biten,,,, i Norrköping

Tog olidligt lång tid att köra upp igår, ett par frivilliga stopp (typ handla och äta) och ett ofrivilligt stopp vid en trafikolycka, tack och lov inget allvarligt. Milslång kö tog en halv timme extra, så vi var framme sent.

Idag körs det för fullt så vi kan bli klara med allt i morgon. Väldigt lite trafik idag om man jämför med de andra dagarna. Det har gått väldigt smidigt och utan större missöden, var väl någon enstaka som kom in på det nylagda,,,, hann få stopp på dem innan de kom för långt in! Ingen skada skedd.

Efter vi slutat stack vi iväg för att handla lite käk och nu, mätt och belåten, några rader här.

Många motionärer har passerat genom området under hela dagen och nu på kvällen märker man hur många det är som inte bär reflexer. De passerar genom arbetsområdet helt omedvetna om hur dåligt de syns. Jag som har varselkläder, reflexer och lampa tycker det är riktigt obekvämt att röra mej i området när det är mörkt. Fattar inte hur folk vågar. Så snälla på med lite reflexer, gärna många, så ni syns ordentligt. Finns hur mycket som helst som är bra. Lägg gärna i fickorna på alla jackor,,,, det är ju så lätt att ta fram då! Bättre att synas än att bli påkörd. Eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s