Så ja,,,det var Hansa City det ja!

Svinkallt men fint väder mot vad vi hade hemma när vi åkte därifrån!

De har en väldigt konstig korsning, den är bara såååå fel, blir alltid trafikstörningar där när det är mycket folk i rörelse. Fast denna gången gick det riktigt bra, inte alls så mycket trafik som det brukar. Tror det beror på plandemin😀 Det vattenfast ett fåtal gånger som vi behövde gå ut och stötta upp.

Dagens bästa var den unga mannen som ville tacka oss för det fina jobbet vi gjorde och önska oss en trevlig helg. 😍 ahhh jag dööööör vad gullig han var. Blev nästan tårögd,,,, lille pågen! Bara så där,,, liksom❤️

Nu har vi slutat och tog oss till Rasta för att få lite varm mat innan vi drar upp till brodern min!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s