Idag åkte alla varma kläder på,,,,

Och inte fasen hjälpte det,,,, huga va kallt😂 Vi är Ljungby denna veckan. Samma gamla vanliga kors som vi brukar vara i när det är omledning av trafiken. Alla i södergående riktning leds om via gamla vägen, som går rätt igenom byn. Det har gått riktigt bra utan att vi har behövt störa trafiken allt för mycket. Det märks att bilisterna har en viss vana vid detta sedan tidigare. Under natten här nu är det tänkt att bilisterna ska klara av detta själva. När vi slutade tog vi en runda ner till Ljungby och det jag såg av trafiken då fungerade bra!

Under förmiddagen var en herre från Trafikverket ute och besökte oss. Nyfiken på hur det gick,,, trevligt när de kommer fram och pratar med oss på ett vettigt sätt. Så har inte alltid varit fallet.

Med instruktioner från ”Ärtan” har vi klarat av dagen till belåtenhet. Vi har pratat med byborna som kommit fram och hälsat, de har varit vänliga och omtänksamma, tyckte synd om oss för det var så kallt! Ja, det var kallt men det kunde ju varit värre,,,,

Veckans snacks 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s