Hurra, vinterdvalan är äntligen över

Det är en av de dagar då man frivilligt går upp klockan 04 😂 härligt!

Så nu är det dags igen och standard är att börja säsongen i,,,,,, Lagan. Överledning medan de tar bort sånt som de byggt bro med. Vi har starttid 06, är där i god tid för att vända skyltar. Solen är på väg upp och det ser ut att bli en härlig dag. Kallt men fint, så vinteroveraller är ett måste.

Det är byggt en fin parkering här med lite bänkar och bord, gott om plats att parkera och en jättefin TOA, så trevligt med en uppvärmd sådan på behagligt avstånd från där vi står. Vilken lycka😂 annars hade det varit lite besvärligt när man e tjej och har minst 100 värmande plagg under overallen!

Det har varit riktigt kul att jobba och det har flutit på såååå bra. Här tutas det och vinkas och inte en sur min,,, ah, så trevligt! Meeeen vad vore dagen utan EN surmulen,,,, finns alltid nån 😂 så är det bara. Skit samma för den enda ska inte få förstöra våran trevliga arbetsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s