Säsongsavslutning….

Falkenbergs city med ”Dreamteam”. Så lustigt, där vi började i somras avslutade vi nu! Jag, Alexzandra, Patrik och våra fantastiska rookies Cilla och Micke! Såååå gott att träffa er igen och få avsluta säsongen med er!

Det har varit en riktigt bra jobbedag, så långt ifrån den jobbiga vaktsträckan på 47:an i Mullsjö. Kontrasterna, även om vi har haft trafiktäthet här också, så är skillnaden total. Kort sagt, det går inte ens att jämföra 😀

Idag har de asfalterat ett trevägs-kors mitt i centrum. Måste ge beröm här åt laget från NCC, som har jobbat mycket metodiskt och målinriktat. Kanon grabbar! Tack för allt beröm vi har fått av er. Värmer i hjärtat ska ni veta. Joel, våran arbetskontrakt, Tack! För att du helt naturligt och självklart tog dej an oss och informerade oss både när vi kom och fortlöpande under dagen. Vi behövde bara ställa oss på våra positioner och börja jobba. Allting var färdigplanerat och väl genomtänkt innan vi kom. Så kred till er för ett välplanerat arbete. Det är inte alltid det är så.

Att ha en arbetsplats med allt så genomtänkt gör att allting flyter bra, bilisterna har varit kanon, inga sura miner så långt ögat kunnat nå, bara det är ett under! Tvärtom så har vi bara träffat glada och vänliga människor hela dagen.

Det är INTE ofta som jag bara har gott att skriva om,,,,, men idag alltså😍 Vi hade inte ens kunnat bett om en sån här dag.

Perfekt avslut på denna säsongen! Så härligt att få köra hem med den känslan. Hem och fira jul. Jag vill från hjärtat säja TACK till alla er som följer min blogg. Den som från början bara var tänkt som en, typ dagbok för mej själv! Jag vet att ni är många och jag hoppas ni förstår att jag bara skriver som jag känner. Inte perfekt svenska alltid och många arga inlägg. Men det är så jag känner just då och då får det vara så🤗

Jag önskar Er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År. Kör försiktigt, så hör jag av mej när vi kör igång igen😍

På väg hem efter en mycket bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s