Dag 3 då

Kom fram i god tid 😀 ganska lugn trafik, så här på morgonkvisten! Kyligt, så klart men bättre än dagen innan i alla fall!

Vi började på våra vanliga positioner men det blev snart ganska tydligt att vi fick omgruppera,,,,, 3 positioner 3 personer! Bara ett par timmar sades det! Blev ganska mycket längre,,,, ok ett tag men inte sen! Liiiite svårt att gå på toa då. Fick bli en nödlösning efter kontakt med ansvarig.

Nere i byn var tempot som vanligt alldeles för högt, ut med fartdämpande åtgärder, typ ”snigel” då. Efter ett tag kom en boende ut och berättade att deras upphängda saker på väggarna trillade ner,,,, kunde vi kanske ta bort guppet? Förvånade vi blev 😂 men samtidigt undrade vi om det verkligen var sant. Vi förklarade varför det låg där, vid övergångsstället,,,, för barnens skull, som passerar där! Är man så nonchalant som förare att man inte ens kan hålla hastigheten genom det lilla samhället, där det är sååå smalt? Sorgligt. Bot och bättring vore nog ganska klokt. Vi tog bort snigeln och vips så ökade hastigheten markant 😔 och förmodligen trillade inget mer ner från väggarna efter det!

Fram på sen eftermiddag gick det äntligen att flytta tillbaka på våra ordinarie positioner och tillgången till toa kändes helt plötsligt lättare 😂 stundtals är det hur mycket trafik som helst, nästa bara lastbilar. Det flyter på mycket bra, bara glada miner och vinkningar. Så roligt! Trots trevligt bemötande var vi riktigt glada när det blev dags att gå av för dagen. Fullt ös på värmen i bilen, tanka och hämta lite ”lyx” i form av färdig mat! Lagom upptinade tills vi kom hem och då slår ju tröttheten en som en gummiklubba i huvudet. Så snabbt intag av lyxmaten och sen ut till hästarna för att ge dem nattmat och lägga på täcken för i morgon ska det visst bli riktigt dåligt väder,,,, nån storm Evert,,,eller vad det var. Najs,,,,, NOT! Vi har en arbetsdag kvar,,, det kan bli intressant!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s