Och där kom Stormen….

Vitt på marken klockan 04, blä! När vi kom till Markaryd fanns det ingen snö och hoppet tändes om att det värsta kanske dragit förbi under natten. Resten av sträckan till Lagan var helt ok.

Vi hann väl inte mer än ut på våra positioner så grusades ALLA förhoppningar🥶 snö, regn, blåst och hagel,,,,, jättekul att vara vakt i det vädret,,,, Not! Det är första gången som jag verkligen har haft nytta av ett par glasögon för att överhuvudtaget kunna se bilarna. Hade jag fått önska hade det varit bra med torkarblad på dem också😀

Det som förgyller sådana här dagar är alla bilister dom tutar och vinkar och mina arbetskamrater som ”spårar ur” Herreguuud, vad vi har skrattat emellanåt 😂 då finns det inte en möjlighet att ha tråkigt fast vädret är det allra värsta någonsin.

Det är våran sista dag här för denna gången och det är kanske är tur för jag tror inte alla mina kläder hinner torka under överskådlig framtid. De blev klara lite tidigare än de andra dagarna och just då kändes det RIKTIGT bra. Nu har de släppt på trafiken igen och vi blev entledigade ett par timmar tidigare.

Dags att äntligen försöka kravla sej ur de genomblöta kläderna, tog lite tid kan jag ju tala om. Tänk att det kan vara så j-a svårt då! Nåväl, in i bilen, på med full värme och Tina upp lite! Känner hur kinderna börjar värmas upp, så nu ser jag ut som en kokt kräfta,,,,, bättre röda av värme än av kyla😂 Trots väder och vind har det varit en bra dag! Så hem och hålla helg,,, börjar med att göra rent hos pållarna, de väntar ivrigt utanför och de är lika dyngsura som jag var innan!

Ha det, gott folk😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s