Såja, då var vi äntligen igång på allvar

Fräsning i Mariannelund,,,,aaaah så gott att vara igång! Möte med gamla bekanta, så roligt, härligt väder och massor med gammalt asfaltsdamm😀 vågar inte tänka på hur man ser ut i nyllet efter den här dagen.

Vi var nog en vakt för lite men det har fungerat ändå och inte en enda elaking på hela dagen, fasen va gött! Vi hann få en snabb rast och kasta i oss lite käk, sen på det igen. Vilket flyt det har varit. Måste dock erkänna att man är lite ringrostig, så fötterna är lite ömma.

Något som jag skulle vilja påminna om är hastigheten genom arbetsområdet,,,, det ÄR 30 som gäller och de flesta har varit duktiga men vi har haft några som är alltför tunga på den pedalen. Bättre att sänka farten ju, vi är där för eran skull

Här håller vi kväll nu, bara Filip som packar om lite och nattens beskyddare står parkerad bredvid oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s