Hektisk dag å otränade fötter,,,,

Ja, det är inte så lätt i början av säsongen, efter ” vintervilan”. Jobbeskorna har ju oxå haft lite ledig. Känner efter många timmar ett visst obehag i hälarna.😂

Vi har haft ett låååångt arbetsområde och nog minst en vakt för lite. Resultatet blir att vi inte har en möjlighet att gå ifrån, inte ens på toa ibland. Av det kan det bli ett moment 22,,,, alltså, inte dricka nåt, eftersom du vet att du inte har nån möjlighet att bli avbytt, varmt ute, vätskebrist. Så ibland undrar jag om inte snålheten bedrar visheten. Undrar ibland hur det tänks i de högre kretsarna, där besluten fattas.

Trots för lite personal, enligt mitt tycke, så har det mesta fungerat hyfsat, otroligt mycket trafik. Mariannelund känns lite som en genomfartsled för tung trafik. Undrar om ortsborna tycker det är ok? Jag hade blivit tokig. Vi har inte haft något ”släpp” under 5 fordon.

Efter avslutat arbete drog vi iväg till nästa ställe, ca 3,5 mil bort. Väl framme blev det en snabb middag och välförtjänt vila.😴

Var e du Joakim, jag behövde låna din ”mikro”ju😂😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s