Järnforsen,,,, visste inte ens att något hette så 😂

Litet gulligt samhälle mitt ute i buschen, typ,,,,,där finns världens bästa bageri, åk dit och köp lite fikabröd! Goda bullar och mackor😀

Fräsning genom byn med många refuger eller som Patrik kallar det: hastighetssänkande åtgärder 😂 hahaha, ibland är svenska språket ljuvligt! Sätta ihop en massa ord. Allt blir extra roligt när man är lite trött!

Dagen har varit väldigt smidig och det är jag sååå glad för. Väldigt tillfredsställande att jobba när det är så. Trots ganska lång väntetid har de flesta bilister varit vid gott mod. Härligt också att se vårat fräsarlag jobba på så himla bra, goa och glada gubbar😀

Vi fick våra Bommar levererade och en lotsbil som vi ska ha i morgon utanför Söderköping. Så efter avslutat arbete drog vi till morgondagens arbetsplats. Tankade i Valdemarsvik. Klappat och klart för morgondagen!

Nu släcker jag ner för idag, solbränd i halva ansiktet och bara sååååå trött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s