Bra dag i Mariannelund

Äntligen,,, plötsligt händer det,,,,, vi har varit tillräckligt många vakter🥰 åh sååå skönt!

Vi kunde fördela arbetet så bra att jag kunde hjälpa nyaste tillskottet, Rebecka att få känna sej bekväm i sin nya roll som vakt😀 och hon var jätteduktig. Frågvis, genuint intresserad och med skinn på näsan. Härligt! Henne jobbat jag gärna med igen.

Trafikmässigt har det fungerat väldigt bra idag, fast vi har lagt genom hela byn. Så klart har en del varit uppe och kört i det nylagda, det är de bilister som smiter ut där det står invänta lots eller vägen är avstängd. De tror de kan köra runt eller ta sej fram på mindre vägar men det slutar så fel för de som gör så. Hade varit bättre om de hade följt efter lotsbilen, som det är meningen att de ska. Några har fått sej en tillrättavisning och några har vi fått backa eller vända. Men på det hela taget har det varit riktigt bra.

Så nu när vi slutat här gör vi en förflyttning till Järnforsen där vi ska lägga i morgon. Lite fika och sedan ner i bingen. Ny dag i morgon och den blir säkert lika bra 😴 Natti!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s