Bullar i mängder,,,,

Från bagaren i Järnforsen, en hel låda med underbara bullar till oss alla😍 så gott! Tack till Bästa Bagaren,,,, EVER! Gofikan måste komma från denna lilla ort,,, har ni vägarna förbi,,,, åk dit, finns en liten butik, väl värt ett besök, inne i city!

Idag har vi lagt sista biten, ca 1km. Det blev lite lugnare än igår, endast ett kort stopp då läggaren passerade det allra smalaste stället. Det funkade fin och inga sura miner trots att vi tar lite av bilisternas tid. Förhoppningvis är glädjen stor när de får en ny fin vägbit genom byn. När alla maskiner är borta från vägen och trafiken flyter igen, som vanligt, så avslutar vi denna veckas arbete. Har varit en bra vecka med nya arbetskamrater och gott samarbete.

Jag och min trogna vapendragare drar direkt till Karlskrona för att hämta våran lotsbil och våra bommar plockar vi upp när det är dags för nästa jobb. Tack för denna veckan!

Ha en trevlig helg alla 🤗

Memories!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s