Förberedd,,,,

Haha, idag tog vi det säkra för det osäkra,,,, vinteroveraller på direkt på morgonen. Det var ju en himla tur för det tog inte lång tid innan regnet kom😀

Sista biten idag i Landsbro, ska inte ta allt för lång tid. Tur e väl det för då hinner kläderna torka!

Jag hade en mycket arg dam i kön idag, tippar på att hon var runt 70. Jäklar alltså😂 hon var så arg för att jag stannade varje bil för att fråga vart de skulle, läggarna var vid en chikan och trafiken stod stilla under den tiden. Bilisterna hade just då endast två vägar de kunde köra. Hon tyckte det var sååå orättvist att det kom tre bilar från andra hållet och jag bara släppte en åt gången. Jag försökte förklara,,,, snällt och vänligt,,,, hur det såg ut just nu i arbetsområdet, vilket ingen bilist visste, så klart. Hon var så arg och kände sej såå orättvist behandla att infon inte gick in. Jag bad min kollega längre fram att hjälpa henne in vid sin korsning, samtidigt om han ville vara snäll att hålla sina bilar lite.

Så här kan det vara ibland,,,, vi försöker lösa allt på bästa sätt, bara så att de ska slippa stå i kön alltför länge. Det är ju onödigt om de flesta ska ändå ska in till Ica! I detta fallet var förståelsen tyvärr lika med noll! I de flesta fall förstår folk när man förklarar hur det ser ut i vårat arbetsområde just nu och kan slappna av och ta det lugnt ett tag. Det är inte alltid så lätt när man som bilist kommer fram till en vakt och bara ser en tom väg framför sej, jag hade också undrat. Runt hörnet eller framför TMA är det full aktivitet men ser du inte det så finns det helt enkelt inte. Den lilla ettriga damen körde ifrån mej svärandes😀

Det blev ett tidigt avslut och nu har vi förflyttat oss till strax utanför Gnosjö, här ska vi vara resten av veckan. Det regnar här också, så klart! Ingen bättring inför morgondagen heller. Vi får se hur det blir.

Bara för att det är så dåligt väder väljer jag att visa motsatsen😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s