Var e vi nånstans,,,, Kulltorp

Mitt ute i skogen med Svevia och gamla bekanta,, så roligt att ses igen😀

Vi var visst lite ringrostiga när det gällde att få ut bommarna, blev några minuter sena! Inte bra,,, vi lovar bot och bättring till i morgonbitt!

Det har varit en intressant dag med ganska många bilister som skitit i rödljus och bommar och med lika många usla förklaringar! Hur man tänker som bilist undrar jag då,,,,, om de ens tänker. En av dem bara blåste förbi, på fel sida, fast jag stog där. Jag visste vad som fanns runt kröken och jag såg bromsljusen. Min kollega i lotsen såg det från sin position, i riktning mot mej och vägen mellan bilisten och kollegan var blockerad av tunga arbetsfordon. Det kunde ha slutat väldigt illa. Bilisten fick backa tillbaka och blev tillrättavisad med frågan om hon körde för rött i stan också. Hon bad om ursäkt och följde med snällt efter lotsen och som avslutning på det hela blev det ett”finger”,,,,, från kvinnan! Jag blir så trött på sådant barnsligt beteende! Har du gjort fel, stå då för det och gör bättre nästa gång. Hur svårt kan det vara????

Idag har vi också haft hjälp av bästa Kalle som bjöd på pizza på stående fot! Vi körde lots i skift så alla kunde få i sej lite medan den var varm. Alltså vilket team! Sabina har testat lite nytt, sund inställning hos den tjejen alltså….. det måste jag kunna! Säjer hon😀

Asfalteringen har flutit på precis som sej bör med Micke och hans gäng, så klart! Trots rejäla regnskurar och ett fåtal solglimtar har de kämpat på. Duktiga pågar som jobbar så bra 🤗

Vi hade lite strul med fukt ( troligen) i den ena bommen, fick köra den manuellt ett tag. Det gick det också och efter ett tag var den som vanligt igen! Puh, vilken tur!

Nu håller vi kväll och hoppas att kläderna är torra till i morgon. Over and out😂

Är VÄLDIGT svårt för vissa 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s