Upp med tuppen

Började lite tidigare idag, ville ha allt ute i god tid, det gick bra! Nu har vi fått in tempot igen😀

Mindre trafik idag men mer konstigt folk. Man nonchalerar bommen och möter lotsen och så får de backa! Bilister som inte kan läsa skyltar, både vid vägar och på lotsbilen. Bilar som vill svänga in efter massabilarna. Till slut blir det ganska tröttsamt😂 Har också mött trevliga människor som varit nyfikna, haft besök av tre älgar på en angränsande åker. Händelserik dag!

Kört lång lotssträcka, låååång uppförsbacke,, tog hårt i tanken och de sista rundorna körde vi på ångorna, intressant upplevelse. Till sist rullade jag int på närmsta mack, glad att jag kom dit. I morgon ska jag köpa en reservdunk,,, fall i fall😂

Efter avslutad dag har vi nu ätit lite god mat så nu sover vi nog gott! Så nu säjer jag, NATTI!

När värme möter kyla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s