Nattjobb, Kalmar

Då kör vi, tre vakter, tre positioner. Som vanligt,,, en för lite. Då har man knappt möjlighet att gå på toa och får rätta intaget av vätska. Nåväl en natt kan väl fungera. Hoppas på bättre nästa natt! Hade varit bra om alla kunde ta rast samtidigt. Gått av några extra minuter bara, typ för toabesök! Nackdelen med att vara tjej här. 😂

Annars var det en behaglig frässträcka, dock väldigt mycket trafik i början av kvällen. Stundtals med alldeles för hög hastighet förbi de stackare som är tvungna att gå nära mitten. När det började skymma sjönk hastigheten men det beror nog på att folk har svårare att se bland alla ”blinkelampor”!

Vi slutade i väldigt bra tid, så den där kylan som brukar infinna sej tidigt på morgonkvisten, den slapp vi. Fåglarna vaknade tidigt i alla fall, de höll oss sällskap med sitt fina kvitter. Väldigt mysigt när man står där i mörkret!

Under dagen, efter jag sovit, har jag införskaffat ett par nya gelesulor till jobbeskorna, så förhoppningsvis slipper jag ömma hälar i natt😀. Blev en tur över till Öland för middag på Arontorps och efterlängtade Kroppkakor! Herreguuuuud va gott det var. Nu mätt och belåten och dags för en tupplur innan nästa pass!

När man vänta lääääänge, MUMS😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s