Sista rycket då,,,

Kanske vi klarar det utan allt för mycket regn! Och jajamen,,,, vi blev färdiga😀

På förmiddagen stod jag vakt vid slutskarven, omväxling förnöjer! Därifrån kunde jag se inkommande trafik. Det var en låååång kurva med mycket god sikt. Intressant position,,,,, på en del av den sträckan var det tvåfiligt, väl skyltat med varning för vägarbete. Mycket intressant att se hur bilister beter sej. De ser att det är stopp längre fram, långa köer syns ju! Likt förbaskat ska det köras om och sen tvärnit vid kön. Hände flera gånger och där stod man med hjärtat i halsgropen och såg detta otroliga fenomen. Det GÅR absolut inte att ha någon form av fyrhjuligt fordon framför sej, folk ska bara pressa sej in trots att dubbelfilen tog slut. Konstigt beteende, en del saknar nog självbevarelsedrift. Jag såg detta allt för många gånger från min position och tänker, återigen, det är fan konstigt att det inte händer fler olyckor!

Vädret bjöd på både regn och blåst, som sagt. Tur att jag inte har lagt vinteroveraller hemma, för den har varit behövd! Maj har verkligen bjudit på konstigt väder. Ser till min glädje att nästa vecka ska bli betydligt bättre! Jag vill ha sommarvärme NU 😀

Måste skriva lite om lotsning också,,,,, jag förstår att det inte alltid är så roligt att hamna i en lotskö där man måste köra i snigelfart. Det skulle egentligen inte behövas om alla hade kört med omdöme och fattat att det är levande människor som jobbar där. Men tyvärr saknas detta omdömet. Du SKA INTE köra fortare än att du hinner stanna om olyckan är framme. Om du blåser förbi i, i så lite som 20 km, kan det vara för mycket! Tänk på det! VERKLIGEN! Din reaktionstid och fram tills du hinner få foten på bromsen, i 20 km, och du har förmodligen INTE hunnit stanna! Jag kan inte nog poängtera detta. Har du sen en mobil i näven är sannolikheten ännu större att du har kört på någon eller något innan du ens har hunnit notera vad som sker förrän det har skett och då är det försent,,,, min fråga till dej då BILIST,,,, skulle du kunna leva med det på ditt samvete?? Fundera på det ett tag!

Trevlig helg alla 😀

Välförtjänt belöning vid hemfärd 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s