Så blev det nattjobb igen

Back to Kalmar 😀 Lindsdal och asfaltering, kort sträcka men med hur mycket trafik som helst. Åtminstone de första timmarna. På vissa ställen är folk så himla trevliga och kör ganska försiktigt. Sådana platser gillar jag. Konstigt att mentaliteten kan skifta så från samhälle till samhälle. Detta är något som jag har lagt märke till, de senaste åren. Vem har liksom tänkt på det annars!

När vi var färdiga där så flyttade vi in till stan, vid sjukhuset och tog den biten där. Framåt morgonkvisten började bussarna att gå igen men en chaufför var nog inte riktigt vaken,,,, han ”klapp” en skylt och sabbade sin ena backspegel. Fasen vad rädd jag blev, det var jag inte beredd på. Men han körde lyckligt vidare som om inget hade hänt. Hoppas han vaknade till i alla fall!

Klockan blev ganska mycket innan vi var färdiga och morgontrafiken gjorde sej påmind. Från nästan ingenting till väldans mycket på nolltid. Glad när vi äntligen fick gå av!

Min ”sovplats” blev så klart Öland,,,, två flugor i en smäll så att säja,,, sova och äta,,, just det,,, några kroppkakor😂 kan aldrig bli för mycket av den varan!

Nu laddar vi inför nästa nattpass, hejåhå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s