Ny natt, ny väg ”nygamla” kollegor

Mina kollegor för natten blev Rebecka och Kalle, (aldrig hört honom prata så mycket)😂 roligt när det blir så!

I natt har vi varit på, vad jag tror, är gamla infartsleden söder ifrån, så att säja! Ganska bred vägbit, inte så lång och bara en korsning. Den korsningen kunde vi använda lite senare under kvällen för att leda om trafik så de inte körde på det nylagda, innan det svalnat tillräckligt. Fungerade ganska bra för de flesta, lite trångt för stora lastbilar.

Vissa nätter känns extrasega och den gångna natten var just en sådan. Av vilken anledning vet jag inte, det bara är så. När klockan var 02 rodde jag hon var typ 05😂

Fram mot morgonkvisten, när trafiken kommer igång igen och folk är pigga och vakna, det är då bilisterna brukar fatta egna, enligt dem, bra beslut. NOT! Blir lite tokigt om man försöker köra om en buss som står vid en vakt. Det är då de får backa 😀 hände ett antal gånger nu i morse. Så många har ögonen öppna men kanske inte är riktigt vakna ändå! Nåväl, vi var av till klockan 6, allt åkte av i en rasande fart och jag kunde köra upp till Ålem, köra in bilen i Svevias garage så det blev lagom varmt i husbilen. Efter en god ”natts” sömn åkte jag vidare till min brors granne och promotade lite om mitt jobb. Så förhoppningsvis har vi snart en ny tösabit i styrkan. Kul😀

Innan jobb råkade jag på vårat läggarlag och kunde äta tillsammans med dem, trevligt att få göra det,det händer aldrig annars. Tack för det, pågar😀

Så nu är jag på plats för nästa arbetspass! Mer om det i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s