Så blev det onsdagsnatt

Första biten, inne i stan, där gamla byggnader möter de nya moderna, där kunde vi stå som informatörer. Hade avstängt och lite omledningar. Väldigt varmt och skönt, kunde stå i t-shirt till halv 11. Inte dåligt med tanke på att jag faktiskt stod i vinteroverall någon natt i förra veckan 😂

Student här i Kalmar idag och det märktes emellanåt, när glada och något berusade ungdomar kom farande från alla håll och kanter ett tag.

Lite senare på kvällen flyttade vi fram en bit på gatan och tog sista biten. Vi var klara till 03!!! Det har varit en kväll och natt utan något som helst strul, bilisterna har verkligen fungerat optimalt. Förvånande men väldigt glädjande. Det har nog aldrig hänt tidigare under de år som jag jobbat som vakt. Jag är nästan i chock 😂 ah, man blir sååå glad! Plötsligt händer det.

Nu har jag parkerat för ”nattsömn” men finner det väldigt svårt att gå till sängs, fantastisk utsikt, fågelsång och solen är på väg upp. Rogivande och väldigt vackert🥰

Där bakom träden brinner morgonens första solstrålar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s