Jag måste ta en sak,,,,,

Varför sabotera för dej själv??? Det är ju DU som skattebetalare, som bekostar nyasfalterade vägar! Skyltar som står i vårat arbetsområde är för din skull. Ja, det kan vara lite obekvämt för er ett tag, men är det inte värt det för att få en fin väg att köra på? Trots allt har ni i de flesta fall klagat på att vägen är dålig och undrat varför inget görs åt den. Visst är det så? Nu är vi i just Din ort och då hoppas jag verkligen att Du respekterar att vi är där. Det gör du enklast med att INTE flytta på våra skyltar ( som står där för din skull ). Asfalten behöver svalna av innan vi kan släppa på er bilister, annars ser vägen strax ut som innan vi var där och Ni svor över dåligt underhåll. Glöm inte att det är Du som betalat! Vi vakter är där för att HJÄLPA er, vi visar hur ni måste köra under ett par timmar, det är bara att gilla läget, respektera skyltningen, flytta inga skyltar, följ våra anvisningar och för allas trevnad,,,,, VAR VÄNLIG! Hade jag berättat vad vissa av er utsätter oss för, hade ni bleknat😞

De allra flesta av er är vänliga och trevliga 🥰 men tyvärr är det alldeles för många som tar ut sitt dåliga mående på första bästa, som råkar stå ivägen,,,,, i ett arbetsområde råkar det faktiskt vara undertecknad, som får fronta detta. För mej är det INTE acceptabelt.

Bemöt mej som du själv vill bli bemött!

Jag är en vänlig och trevlig människa,,,,, men jag är inte trevlig när jag bemöts otrevligt!

Så till dej,,, otrevliga bilist i morse,,, prova en annan ”approach” för nästa vecka är jag på samma ställe!

Ha en trevlig midsommar och ta det lugnt i trafiken 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s