Så var vi tillbaka,,,

Då får vi se vad denna natten har att erbjuda😀

Den första jag stoppade vid mitt pass visade sej vara en Taxi, med två väldigt roliga chaufförer. Efter lite snack kom vi på att vi hade nog ganska lika historier om folk och hur en del beter sej emellanåt,,, hahaha,,,, riktigt uppfriskande och en bra start på natten😂

Vi är 6 vakter i natt,,,, kan bli liiiite knivigt med tanke på alla utfarter. Om ni minns så skiter folk fullständigt i ”invänta-lots-skyltarna”. Det har varit MÅNGA som har fått backa. Det är väl själva f-n, hur svårt ska det vara?,,,, och värre blev det ju närmare morgonen vi kom.

Vi har haft mycket folk i arbetsområdet, fräsare, lastbilar och ”brunnfixare”, då är det inte så roligt när folk tror att de kan köra som de vill.

Vi är glada att den mesta trafiken ”dör ut” strax efter midnatt och då får man passa på att njuta utav lugnet,,,,, tillsammans med de beryktade knotten,,,, de som livligt söker vårat naturligt trevliga sällskap… det är nog bara knotten som tycker det är trevligt, på min lista står de, helt förståeligt, längst ner!

Trots knott och underliga bilister har det varit en ganska lugn natt. Så nu kan vi vända skyltar och avsluta för natten. Dags för lite välbehövlig sömn. Nya tag i kväll med utökad vaktstyrka,,, 2 till 😀 Hurrrrrra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s