Stökig början

Idag var alla på vägen innan vi hunnit få info och var på plats på våra positioner,,,, inte bra,,,, blev väldigt stökigt och det tog tid att ta sej fram. Det löste sej men det var inte kul! I morgon kväll ( läs ikväll) måste det bli bättre 😂 Det är bra om kommunikationen funkar och gör den inte det får man göra om och göra bättre! ( hörde att det blev bättre ikväll)

Det har jobbats på riktigt bra och kanske klarar de att bli färdiga till onsdagsmorgonen.

Låter lite konstigt när jag skriver idag,,, jag har nämligen fått förflytta mej till Västervik, där jag ska vara mellan onsdag och fredag. Så kan det bli ibland. En liten nätt tur på 3,5 timmar. Tur att jag gillar stan, annars hade det varit ganska sorgligt.

Nåväl,,, den gångna natten då. Efter stök och bök blev den helt ok ändå. Kvällstrafiken avtar ganska snabbt efter 10-11-tiden, emellanåt kommer någon enstaka i nylägget men blir snabbt utputtade på rätt sida igen. Det är väl det värsta som händer innan halv 5 på morgonen då vaknar morgontrafiken. Det säjer bara ”pang” så är det helt plötsligt hur mycket bilar som helst. Man tror nästan inte det är sant 😂

Toleransnivån är låg på många bilister så här dags, ni vet,,, man kan ju inte köra hemifrån fem minuter tidigare för att komma i tid till jobbet.

Till sist var alla av och vi kunde äntligen släppa på trafik som vanligt igen. Den känslan när man kan gå av från nattpasset är såååå skön. Lite frukost först och sen sängen,,,, i husbilen och på en skuggig plats och man somnar gott😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s