Du glömde ta med en kaffelatte….Ola

Vi hade ju pratat om det innan…..

Ola är min mans jaktkompis och bor här i Västervik, jag har bara pratat med honom i telen innan. Så när det dök upp en ”klen Karl” på ”våran gård” visste jag inte att det var han. Meeeen vilket roligt möte det blev, äntligen få ett ansikte på honom 😂 MEN som sagt,,,,, han glömde latten,,,, bot och bättring tack!

Första rondellen e nu helt klar så idag blir det färdigställning av den sista, åsså på med asfalt. Går förmodligen som en dans, då gamla bekanta från Skanska dök upp!

Med tanke på trafiktätheten här så kan det vid första anblicken verka omöjligt att utföra ett bra arbete….. en av få vägar in mot centrum, trafik till och från färjan och en miljon turister. Här har någon eller några tänkt till ordentligt och det har fungerat väldigt bra. Delvis avstängt på några ställen, för boende endast,,,,, fungerade utan några större missöden. En fil ledig för in och ut ur stan funkade också bra även om köerna stundtals varit långa och några bilister har försökt att ta egna vägar ibland.

Vi har varit 6 vakter på detta, stundtals behövdes verkligen det,men känns ändå lite lyxigt att få ha ”rätt” antal, det händer sällan. vi är ett bra team och med tanke på att hälften av oss aldrig har träffats, så har det gått väldigt bra att ”jobba ihop sej”. Fasen alltså,,,,, det är så jäkla kul att jobba då😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s