Snaaaaart….

Är vi klara😂

Blir ett sent inlägg,,,,, så se detta som fredag! Efter 35 mil och väl hemma fyra pållar som vill ha rent i stallet,,,, det var den orken det 😂

Nåväl torsdag natt då!

Sista rondellen, slutet närmar sej och det flyter på väldigt bra. -Först tar vi mellansticken och sen den sidan,,,, raka enkla besked från Bossen och så kör vi. Vi är ute vid 19-snåret och trafiken är fortfarande väldigt tät men det flyter på väldigt lugnt. Ser till min förtjusning att start- och slut-skarvar fungerar effektivt som hastighetsdämpare 😀 suveränt, kan inte bli bättre. Inga större missöden dock några gnälliga bilister som tycker det tar för lång tid i köerna. Konstigt,,, med tanke på att i stort sett alla använder denna infarten till stan och i rusningstrafikens slutskede. Det tar tid när det vara finns ett körfält!!!

Eftersom jag var här förra veckan också så ville jag nästan inte vara med vid läggningen. Tänkte det skulle bli bökigt och krångligt…. men det har fungerat sååå bra! Bra planerat,, mina herrar 😀

Liten noterbar händelse under natten, som behöver lyftas fram är KAFFET, som jag förärades med av massachaffis som jag tyvärr inte har namnet på, med motivering att jag ju inte fick något dagen innan,,,,av Ola 😂 hahaha, så underbart när cirkeln på något vis sluts,,,, tack för att du läser min blogg 🙏! Du kan inte ens föreställa dej hur glad jag blev, ,,, och sååå full i skratt,,,,Tack!

Halv 3, kom chefen och tyckte att jag och min adept Emilia kunde få gå av, eftersom vi jobbat lite extra. Tacksamt,,,, tänkte då sover jag några timmar och sen kör hem,,,,, ställde klockan på 09 och somnade gott,,,,, vaknade 11,,, herreguuuud! Jag var nog trött! Det var det värt för det har varit en riktigt rolig vecka med både nya och gamla bekantskaper.

Lång väg hem men de gånger jag har kört här så har jag sett och upptäckt nya vackra hållpunkter att fästa ögonen på och ha som riktmärken på hur långt jag har kommit! Jag gillar äldre hus, trä och stenhus. På ett ställe ligger en gammal kvarn lite undanskymt, så vacker! Gammalt tegel, lite ruffigt och alldeles vid bäcken så klart och inbäddat i lummig grönska. Enda stället man måste sakta ner ordentligt för att kunna titta lite extra,,,,, till bakomvarande bilisters förtret 😂. De ser så klart inte det jag ser och det är ju synd,,,,, men jag vill se så,,,, då kör vi sakta🥰

Nu börjar min något korta helg,,, en vecka kvar, sen lite semester! Den är välkommen men känns ändå lite ofrivillig,,,,, fortfarande och ännu!

Trevlig helg alla 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s