Blev inte riktigt som jag hade tänkt

Två dagar i Västervik, sen semester 🥰 blev inte riktigt som jag trodde. Min ”semester ” började med en bruten fot😢 Snubblade på trappan till husbilen precis när vi skulle gå ut för att jobba. Alltså, vilken jävla otur,,,,,eller klumpig kanske? Tur det bara var ena foten som bröts,,,, kunde lätt varit båda. Så det blev transport till sjukhus och sen hemtransport av min man som kom upp för att hämta hem mej,,,,, jag tror han gillar mej 😍

Så nu ligger jag här på Halmstad sjukhus, i väntan på,,, några spikar i foten och sen e man förhoppningsvis fit-for-fight igen!

Så kontentan av detta måste då bli,,,,,, akta er för husbilstrappor,,, de kan vara farliga😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s