Idag ska jag ”blogga” lite

Som bekant så bröt jag ena foten, två dagar innan semestern 😡 Det var det absolut värsta som kunde hända egentligen,,,, för en sån som mej som är såååå glad för mitt jobb.

Konvalescensen blir lång,,,, det har jag förstått. Även om jag har provat att köra automatare så blir det inte så bra med långa arbetspass och inga skyddsskor finns att uppbringa i gipsets storlek. JAG ÄR BESEGRAD 😡 För att lätta min tunga börda har jag idag blivit förärad med en alldeles egen trafikskylt 😂 Den står vid infarten till vårat hem! Ditsatt av vänliga kollegor för att uppmuntra mitt tyngda sinne. Jag är rörd till tårar! Fina, goa arbetskamrater 🥰

6 veckor går förhoppningsvis fort, hälften är ju gjorda 😂 om ni vill ha mej tillbaka tidigare föreslår jag att ni sätter Kalle i arbete med att fixa till en stålhätta att sätta utanpå ”tokskon” som jag har nu. Han brukar vara väldigt duktig på att lösa i stort sett allt som verkar omöjligt för en annan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s