Bättre än jag trodde

Efter en god natts sömn var jag lite orolig om jag hade överskattat min kapacitet. Det hade jag inte,,, foten klarade också elddopet 😀

Så då har vi en ny dag och den började bra, solen på väg upp och sista biten att lägga här i Urshult. Rullar på bra! Duktiga pågar och allt flyter som det ska. Det är dock väldigt smalt på bron men det går. Tar lite tid för lastbilarna!

När allt är färdigt ska alla skyltar ner och packas ihopa och fraktas till nästa ställe! Jäklar alltså, det är fasen fler skyltar än någon bilist någonsin kan notera,,,, ser ut som,,,, ja jag vet inte vad. Nu är det verkligen på gränsen till dumt. Snart behöver vi fler fordon om vi ska få ut allt som Trafikverket kräver. Ökar det trafiksäkerheten???? Jag vet inte, det jag vet är att folk skiter i skyltarna, ju fler det blir desto mindre ser folk. Snart blir det väl en omvänd verkan i stället😟

Jag bjuder gärna in folk från Trafikverket, var med oss en dag och hjälp till, se hur det fungerar i verkligheten och inte bara bakom skrivbordet! Kolla själva, diskutera med oss som ÄR där ute på fältet, ta reda på vad vi tycker, låt oss prova olika saker och se vad som passar bäst för just det området. Ni är varmt välkomna😀 Kanske kan vi testa ”less is more ”

Nåväl,,,, i morgon natt blir det Smålandsstenar,,,,, känns som vi nyss var där,,,, det ska bli kul😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s