Sista passet för denna veckan…..

Alltså,,, jag vet inte hur många gånger under åren som jag varit i Smålandsstenar😂 Det måste väl ta slut någon gång, det kan omöjligt finnas mer dåliga vägar här!

Nattjobb blev det i alla fall! Runt 2km ny härlig asfalt är lagd och nu håller vi helg.

Ida, min arbetskollega för nattens arbete, var snäll och åkte ner till Ljungby för att låna bommarna. Åh, det var allt ett tag sedan jag använde dem. Funkade skitbra, så klart, trots att jag saknar rutinen med det här nya paret. Tog alltså lite längre tid att lasta av och på, få igång och ut på plats. Men de är så smidiga.

Vi har haft en del ”smitare” idag men det fick de ångra. Tycker inte om när folk ljuger mej rätt upp i ansiktet,,, så uppenbart! Hela rundan tar ca 8 minuter och några påstod att de väntat i 20 minuter. Ibland är det väldigt svårt att hålla sej från skratt. De vet att jag vet att de ljuger,,,,, och det syns så jäkla tydligt😂 barnsligt att inte våga stå upp och säja: jag gjorde fel. Vad är problemet? Som jag har sagt tidigare,,,, rött betyder stopp, är det rött så står du där tills det blir grönt. Grönt blir det när jag kommer med lotsen.

Så,,, nu blir det inte mer denna gången. Jag är trött och vill sova ett par timmar innan jag åker hem!

Tack Klebo för att du flyttade husbilen🤗

Claes,, krya på dej! 🤗

Natti 😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s