Ännu ett pass i ”storskogen”

Vilken skillnad på trafik,,,, bara en bråkdel om man jämför med igår. Tur det finns andra vägar för dem att ta i stället. Vi har haft lite ”busar” som inte orkat vänta på lotsen. Det roliga är att när man konfronterar dem att antingen ber de om ursäkt eller säjer att det väntat JÄTTELÄNGE! Och gärna antal minuter de väntat, jag VET hur länge de stått och blir alltid lika road över lögnerna,,,,

Djuplådorna är klara och så kom lastbilar med makadam och hällde ut. Det hyvlades ut och sen drog fräsen ett par tag och vips så var det blandat,,,, sist men inte minst en vält som plattade till allt och så lite vatten på det. För en lekman ser det det väldigt bra ut,,, sen har jag ingen aning om termer, så de som vet och läser detta får sej nog ett gott skratt av förklaringen😂 Det bjuder jag så gärna på! Jag tyckte det blev fint i alla fall.

Nu vet vi också att bommarna hållet två dagar utan att laddas,,,, åtminstone i sånt härligt väder som vi haft idag! Nu står de på laddning hos snäll bonde i närheten 🥰 Det var inga problem alls. Härligt med sådana människor, tacksam för det.

Så,,,, och när man börjar bli liiiite trött och ska koppla släpet, som man aldrig kopplat tidigare och helt utan förvarning så hoppar det av bara för att man inte satt fast det rätt,,,, det är väl då man ska gå å lägga sej va???? Bra med säkerhetsvajer 😂😂😂😂 och att det var tomt!!!!!

så nu ska jag titta på insidan av ögonlocken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s