Lite fel med strömtillförsel,,,,

Som det kan bli alltså,,,, kollegor kopplar ström till bommarna,, behöver laddas! Det de inte visste var att herr bonden nog glömt att sätta i sladden😂 6 % kommer man inte särskilt långt med. Tur att min husbilsgranne har ett aggregat att låna ut. Det tackar vi alldeles särskilt för! Det hade kunnat bli väldigt tråkigt annars. Nu är de i alla fall fulladdade inför morgondagen.

I morse kom en hel hög med makadambilar och lade ut på en lång sträcka och ut åker alla mastodotfordon för att påbörja dagens sträckor.

Hoppsan, där var visst någon som kände igen mej 😂 kul att ses i all hast! Ja, vi har varit på samma ställe och jobbat ett antal gånger men ingen av oss kom ihåg vart.

Vi hade våra grejor på plats i tid, innan de rullade in. Pust,,,,, och efter tre dagar tillsammans tycker jag att vi har fått till det riktigt bra. Bäst var det ikväll, nu när allt skulle av,,, det tog inte lång tid.

Vi hade också en förflyttning av bommar under dagen och den funkade kanonbra på tre pers! Fasen vad roligt det är när det flyter så himla bra!

Ny dag i morgon,,, nu är det god natt😴

Inte varje dag man har så vacker arbetsplats 🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s