Redan torsdag,,,

Hejåhå,,,veckan har verkligen rusat iväg och nu är det bara finliret kvar,,, alltså på underlaget. Den här dagen har känts lång, kanske för man är ganska trött nu. Blir några timmar i morgon också och sen är det förhoppningsvis klart för nästa moment i arbetet.

Kvällen fick avslutas med pizza på stående fot, gott som tusan när man är vrålhungrig. Snälla Casper åkte iväg och fixade till oss alla.

Vi har haft en lång lotssträcka under nästan hela dagen, mest på grusväg då. På sen eftermiddag var vi tvungna att göra en förflyttning som tog lite tid men som blev bra ändå. Inte mycket trafik vid den tiden, tack och lov. Det var ganska svårt att lotsa när det var mörkt, inga vägmarkeringar, bara grus, dåligt ljus på bilen och ljuset från maskinerna gör att hastigheten sjunker väldigt mycket och lotsningen tar tid då.

Har varit en bra dag,,, med inslag av nya blåmärken på armar och ben,,,, kan det bero på bommarna kanske??? Jaja, idag har jag alla fall inte trillat över en skylt,, man får väl va glad för det😂

Morgondimma 😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s