Då kör vi då…

Tillbaka på samma ställe som förra veckan,,, nu blir det grus och klister för hela slanten😂

Och där var minsann en gammal bekant,,, han som gav mej mitt smeknamn,,, Gunsan Va roligt! Fasen vad det gick snabbt att lägga när det flöt på som bäst.

Lite otur har vi haft under dagen,,, en balja i diket, ingen skadad, tack och lov men bärgningen tog lite tid. Sånt som händer emellanåt när det är smalt och svaga kanter. vid bärgningen var vi tvungna att stänga av vägen ett tag.

Stundtals har vi haft mycket trafik, en del valde att ta en annan väg och en del väntade snällt. Folk har varit väldigt tålmodiga idag. Många har varit framme och pratat med oss, det är så roligt att få lite berättelser om hur de lever just här. Sammanhållningen i byn verkar vara stark och det märks i atmosfären. Härliga människor som bor i denna lite undanskymda ort. Tar man sej bara 50 meter från huvudvägen är landskapet förunderligt vackert. De som bor här verkar dock vara riktigt kreativa, verkar finna på saker för att locka folk hit,,, riktigt trevligt tycker jag!

Vi har nu avslutat för dagen,,, i ganska bra tid. Känns riktigt bra.

Måste bara skicka ett Tack till dem i arbetslaget som snällt har svarat på alla mina frågor. Trots mina 7 år på vägen så är det här första gången som jag är med på ”djuplådor” och oljegrus. Man lär sej alltid något nytt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s