Nu kommer den tiden..,,

När dimman ligger tjock och man undrar om man ens vågar gå ut på vägen! Vi hade lite tur för vid starten var det fri sikt ända fram till nästa stopp. Det tog några timmar där, så när vi kom till nästa delområde så var det fint och soligt igen. Att skylta upp och sedan gå ut och vakta i dimma är inte ok,,,, vi står där med livet som insats ( många gånger) och i alla fall mitt liv är värt mer än att utsätta sej för det. Det är märkligt egentligen, för man tycker att bilister borde sänka farten när sikten är näst intill obefintlig. Men inte då! Tror ibland att det finns någon hemlig strålkastare,,,,, typ som de där däcken som många har på vintern när de rusar förbi i tokiga omkörningar och för väglaget, alldeles för hög hastighet 😂. Magiskt ljus verkar vara lika svårt att få tag på för oss, vanliga dödliga!!!

Dagen har flutit på bra utan större missöden. En lastbil bromsade lite för kraftigt och så fick de backa tillbaka och laga det! En lastbil fick ta en tur till verkstad.

Tips från glad ”Mackan”om var det fanns kantareller. Måste hinna plocka dem innan vi flyttar till nästa ställe idag🤗

Nu är det snart natt och vi sätter ut skyltar för morgondagens arbete,,,, bara att vända upp på morgonkvisten. Organisationen på skyltsläpet är kaosartat så det tar sin lilla tid! 😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s