Alltså,,, den här dagen

Denna dimma alltså,,,, vackert men ack sååå jobbig. Sista biten kvar och så blev det min tur att få ut bommar och skyltar med hjälpa av kollega från Skanska då mina andra kollegor olyckligt försovit sej! Fick ta Skanskas egen STORA lotsbil tills våran var på plats!

Jag fick också chans att tacka ”Bonden” som så snällt lät mej parkera på deras gård de här nätterna,,,, han försåg mej också med el till bommarna. Kändes tryggt och bra att få stå där🥰

Och så skulle vi ju flytta till nästa arbete ett par mil bort,,,, långt ute i tassemarken! Vi lastade bommarna först och när vi stod där och plockade ihop den ena bommen så exploderade lotsbilens bakruta,,,, bara så där! Tyckte mest att det räckte med skit för den här dagen då. Nåväl,,, jag blev skickad till nästa ställe,,,,, jävla GPS, vilka vägar alltså,,,, eller var det kanske på grund av ”handhavandefel” som min bror brukar säja! Det säjer han om allt som jag gör tosigt😂

Som sagt,,, nu är vi verkligen ute i ingenmansland,,,, undrar om jag hittar hem i morgon när vi är klara??

De har tagit en bra bit utav nya sträckan, det verkar bli dåligt väder i morgon så det var väl lika bra att köra på.

Ute i tassemarken finner man goa glada pågar, välfriserade och uppklädda för fotosession 😂

Och så lägger vi väl till torsdagen här också😀 ute i tassemarken finns det nämligen ingen täckning! Inte mycket att berätta idag, vi har suttit på en avstängd väg,,, det absolut tråkigaste som finns. Absolut inget att berätta,,,,, nada! Regnar och blåser gör det också,,,, så oddsen för glädje är lika med NOLL😂 Jag står i en trevägskorsning och det enda märkvärdiga här är hur de har byggt korset,,, typ 1929 nångång!! Rinner nämligen en bäck mitt i alltihopa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s