Såååå glad för dessa bommar!

Så misshandlade av bilister som inte fattar att man ska stanna när det är rött ljus. Rött ljus betyder ju fortfarande STOPP! Hur svårt kan det vara? Den ena bommen blev påkörd 3 gånger i går! 3 gånger och den funkar ännu🥰 Nu under dagen har bommarna blivit lite omplåstrade och fått lite nya lampor!

I går hade vi också lite ”busar” som försökte köra om i lotskön,,,, inte så bra men ibland fick jag hjälp av lastbilar som låg bakom mej. Det tackar man för.

Detta är ett svårt ställe att lotsa på för bilisterna vill inte följa med i den hastigheten som vi vill ha. Resultatet blir stora luckor och man tror att man fått alla med sej men ack nej,,,, så många gånger som vi blev lurade och fick stanna upp våran lotskö. Det kvittade hur vi än försökte hålla ihop köerna.

På radio Jönköping är vi omtalade och JA, ta en annan väg om ni kan, kötiden och hur illa bilister kör gör att alla får vänta länge. Så mitt råd,,,,, ska ni köra genom arbetsområdet så häng med i kön! Viktigt alltså!

Idag då har Claes blivit firad med tårta på hans stora dag. Grattis!

Och så har jag gjort något som jag inte ens kunde drömma om i min vildaste fantasi,,,, Jag har visat Sören hur bommarna fungerar, duktig ”elev” som fick godkänt😂

Tack till Timmie, ”legenden” för hjälpen ut med bommarna. Så nu är vi igång igen, efter regndroppar!

Och så har vi damen med hästlastbilen som tyckte hon fick vänta alldeles för länge,,,, så hon ringde polisen!!!! Hon sa att hon väntat över en kvart men jag klockade den rundan 9,36 ( vi har 10 minuter) så Nä den finten gick inte😀

Det regnade mycket på förmiddagen så vi kunde inte börja förrän halv 2. Nu under passet har vi klarat oss undan med duggregn.

Två dagar med härliga arbetskamrater, känner mej tacksam🤗

Födelsedagskalas för Claes innan jobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s