Så här börjar vi morgonen,,,,

Påkörd bom,,,, igen😡 så vi böjer tillbaks den perfekt konstruerade bomarmen igen,,,, och självklart fungerar den trots en lastbilschaffis som inte fattade att man INTE kan köra mot Rött Ljus. Jag är sååå glad att det inte är en människa som står där,,, mitt i skottlinjen. De här bommarna har verkligen gjort det säkrare i våran arbetsmiljö. Jag är så glad att jag tackade Ja till att vara med i bommens utveckling. För mej har bommarna inneburit massor med fördelar, förutom att stå i ”skottlinjen”. Jag behöver t.ex. inte bli kallad för otidigheter och slipper arga och hotfulla bilister,,,, det finns GOTT om sådana, tyvärr! Så numera är det faktiskt bommarna som får ta de smällarna i stället och det gör de fantastiskt bra 😀

Det blev en ”ganska” lång, blöt arbetsdag men så jäkla kul när vi äntligen fick ”flyt” på allting. ”Mutor”, bestående av godis från givmild Sören, funkade riktigt bra. Är så härligt när man får tillbaka ett stort smile!

Är det regnigt och ”pugit” så blir det pizza till middag och det blev det idag. Satt som en smäck och jag fick minsann ner allt,,, utom två bitar!

Nu på morgonkvisten blev dagens arbete avblåst eftersom det varnas för mycket regn så då får jag packa ihop och tacka för denna veckan!

Ha en bra helg alla 😀

Härliga höstfärger nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s