Det var ju en himla massa rödljus,,

Från Gisslavedshållet fanns igår 3 rödljus, vårt var nummer 3! Inte undra på att folk blev hysteriska när de kom till vårat. Det hade jag också blivit. Blev ju omöjligt för oss att hålla föreskriven tid för bilisterna. Inte bra.

Vi gör dock vårt bästa, som ”Blixten” säjer att vi ska säja. Det är inte alltid lätt då det är svårt att påverka bilisterna att hänga med i vårat tempo. Tycker det gått bättre idag men det beror säkert på att det är mycket mindre trafik.

Det blev en ganska kort dag eftersom det lovats mycket regn. Kan ju meddela att vi, vakter, hann bli genomdränkta i alla fall😂 så nu hänger alla mina kläder på tork, drypande våta,,,, hoppas de torkar fort!

Så nu mat och sova och vara redo för morgondagen för den blir lång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s