Herreguuuud, vilken trafik….

Börjar inte dagen så optimalt, en på verket blev plötsligt sjuk,,, så då blev det ingen ”massa” till oss. Så starten blev lite fördröjd. Men det jobbade vi in under dagen.

Nya bommar,,, lättlastade och bra med en vinkel på stödbenen som man kan ändra,,, allt var helt och fint,,,, ett tag 😡 sen var det någon som tyckte att de var för ”hela”, drog bommen i backen och då åkte lampan där i backen också! Dessa bilister alltså,,,och det slutade inte med det. Vi har haft mycket konstigt folk idag som tagit ”egna” beslut”! Det är ganska dumt att göra det i ett arbetsområde om man säjer. Det gör också att det tar mycket längre tid att lotsa igenom bilister och då står de på andra sidan och väntar förtvivlat och det är då de dumma besluten förverkligas. Ska det fungera optimalt så får ni allt vänta på eran tur,,, så är det. Och så tar vi det här med att hänga med i lotskön också,,,,, för att hålla nere väntetiderna är det viktigt att hänga med lotsen och försöka undvika att skapa allt för stora luckor. Vi som kör vet hur vi ska göra, anpassar alltid farten efter risker,,, som t.ex. förbi läggaren. Där finns ju våra kollegor och dem är vi rädda om. Det gäller för ALLA som kör igenom arbetsområdet. Tänk på: UTAN OSS ALLA SOM JOBBAR HÄR,BLIR DET INGA NYASFALTERADE VÄGAR! Och nya vägar vill alla ha. Så det är bara att gilla läget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s