Liiiiite mindre trafik

Fast det är väl bara nu på förmiddagen, kan tänka. Första lotssträckan är ganska kort meeeen vilken tid det tar, alla bilister som inte vågar hänga på gör så att det blir sååå stora luckor. Precis som igår!

När jag gick på rast pratade jag med en del bilister,,, kunskapen om vad som sker i ett arbetsområde är skrämmande dålig. Vad kan man göra åt det måntro? Borde inte något så viktigt finnas med i t.ex. körkortsutbildningen? Här finns rum för utveckling, om någon har några bra idéer!

Vill nämna att jag stod och kollade in trafiken en bit bakom läggaren, då såg jag hur sakta många tog sej igenom, men tyvärr höll det inte hela vägen förbi det långa ekipaget (120 m). Det är inte roligt att sitta så nära vägen som de gör i de två fösta lastbilarna som ska värma upp asfalten. Efter själva läggaren är det många gånger ”plattan-i-mattan” som gäller.

Runt 16-tiden är köerna åter vidrigt långa och likaså väntetiderna. Återigen är jag sååå tacksam för bommarna, att få slippa höra alla elakheter är guld värt.

Bommen fick sej en smäll också, igen! Den här gången stannade faktiskt föraren,,, det har nog aldrig hänt innan! Han till och med hjälpte mej att få den på plats igen. Ingen skada skedd. Bara att trycka på knappen och så kunde trafiken flyta igen. Alltså,,,, man blir bara så lycklig! Bättre påkörd bom än människa!

Äntligen är vi klara här i Mullsjö och förflyttat oss genast till Nässjö,,,, två dagar på avstängd väg. Hoppas att vi inte gör livet allt för surt för de som bor här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s