Nässjö och avstängd väg

Känns lite som belöning efter två dagar i Mullsjö 😂

Jag är placerad i en korsning och det är meningen att trafiken ska svänga av från huvudvägen här och köra en omledning. Det är lika från andra hållet, så att säja. Att svänga av från huvudvägen har varit det lättaste för bilisterna men när de kommer från andra hållet….. då kan man se hur det snurrar till i hjärnan hos folk. ” vart ska jag köra? Har dom stängt av där?” Roligt att se hur folk faktiskt får tänka. Besluten är snabbare på morgonen,,, sen blir det segare och segare! Intressant!

Nu hoppas jag bara att vi blir klara innan regnet kommer, det ser ganska mörkt ut just nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s